Oheisohjelmat

OHEISOHJELMAT

Festivaalikorvakoru -paja

Tule tekemään festivaalityyliin sopiva koru Pistolan korvakorupajaan. 

Päivittäin Suomipop puistossa klo. 16.00-22.00 

Pikakampauksia

Studio AK tarjoaa festivaalin hienoimmat pikakampaukset.

Torstaina 16.00-23.00

Perjantaina sekä lauantaina 14.00-23.00

Poppi änäri

Tule haastamaan kaverisi Suomipop E-sport pelipisteelle. NHL -konsolipelissä eniten maaleja kerännyt pääsee mukaan illan näytösotteluihin. Paikalla 18.00-20.00 myös JYP pelaajia antamassa vastusta peliin!

Poppi änäri pelipiste sekä näytösottelut toteutetaan yhteistyössä Exen Esports & GamePit by jamk.

Perjantaina 15.00-21.00

POPPIRATA

Nyt kannattaa pitää silmät auki festivaalialueella! Löydä QR-koodit alueelta ja ratkaise tehtävät, voit voittaa itsellesi VIP korotuksen. Ensimmäinen rasti löytyy Jaajon kainalosta!

Radio Suomipopin ohjelmalava

Ohjelmalavalle nousee viikonlopun aikana ohjelmaa ja kilpailuja!

Päivittäin poppikansaa viihdyttää legendaarisen Tanssisali Lutakon art director Raine Pulkkinen eli DJ Art Dictator. Levylaukusta kaivetaan suomivinyylit eilisestä tähän päivään ja hiteistä harvinaisuuksiin. Laaja skaala ulottuu suomipopista suomi-indieen, suomi-iskelmästä suomiräppiin ja suomirockista suomireggaeen. 

Kurkkaa Radio Suomipopi ohjelmavan muut aikataulut tästä:

torstaina

18.30 & 20.30 Stand Up Heli Sutela & Jape Grönroos

Jape Grönroos

No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettin! Hyvät naiset ja herrat: Jape “who’s your daddy” Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin! 

Tämä oman elämänsä joulupukki on siviilissä rakastava perheenisä ja tunteekin lastensa säästöpossut kuin omat taskunsa. Lavalla Jape kyntää huumoripeltoa kotoa opitulla vankalla otteella ja kauhoo yleisölle naurunaihetta oikein “isän kädestä”! 

Heli Sutela

Suomen tunnetuimpiin koomikoihin lukeutuva Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan sekä saa ärsyttävätkin asiat muuttumaan hauskaksi.

Yllätyksellisesti ja älykkäästi kerrottu omaan elämään liittyvä komiikka saa yleisön palaamaan Helin keikoille yhä uudestaan.

perjantaina

18.30 & 21.00 Poppi änäri e-sport näytösotteluT

Näytösotteluissa toisiaan haastavat radiosta tutut kasvot, JYP pelaajat sekä valikoidut poppi asiakkaat. Haluaisitko mukaan peliin? Vieraile Poppi änäri pisteellä päivän aikana ja kerää eniten maaleja. Tai tule seuraamaan näytösotteluita ja kannustamaan suosikkiasi!

lauantaina

16.30 & 20.30 Hovimuusikko Ilkka

18.30 Suomipop musabingo. Palkintona himoittu VIP-korotus!

Pelaa Suomipop-tietovisaa!

Haasta itsesi Suomipop-tietovisaan! Saatko kaikki 7 kysymystä oikein? Pääpalkintona VIP-liput Suomipopeille 2023 tai hytti Suomipopin risteilylle syksyllä 2022. Pelaa tästä.

#suomipopkaupunki ohjelmisto

#suomipopkaupunki kampanja levittää vuosittain festivaalin tunnelmaa ympäri Jyväskylän kaupunkia! Ohjelmaa ja tarjouksia on tarjolla kaikille kaupunkilaisille. Popeimmat terassit -tempaus järjestää viihdykettä ravintoloissa, Jyväskylän taidemuseoon pääsee veloituksetta festivaalirannekkeella ja Suomipop etkojen lavalle Lounaispuistossa nousee muiden esiintyjien lisäksi Hovimuusikko Ilkka. Kurkkaa koko viikon ohjelmisto kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Yhteistyökumppanit