UKK

Suomipop Festivaalit juhlitaan taas Jyväskylässä ja Oulussa 14.-16.7.2022.

Meillä on tilaa juhlia väljästi, ja pääset nauttimaan festaritunnelmasta täydellä sydämellä livenä.

Ensi kesänä pääsemme varmasti juhlimaan Suomipop Festivaalien äärelle ja seuraammekin tilannetta tiiviisti ja teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa. Teemme teille juhlijoille turvallisen festivaaliympäristön, jossa voitte nauttia kesän parhaasta tapahtumasta joka osa-alueella. Tapahtuman hygieniaan panostetaan tapahtumassa ja siivousta tehostetaan.

Kerromme teille paljon tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa Suomipop Festivaalin nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis kanavalla ja saat ajankohtaiset ohjeet upeaan festivaalielämykseen!

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. 

Seuraamme tilannetta ja teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa. Ilmoitamme heti, kun tiedämme koronapassikäytännöstä. Mikäli koronapassi mahdollistaa tapahtuman järjestämisen viranomaismääräyksellä, tulee passi tapahtumassa käyttöön.

Jos olet voittanut liput tapahtumaan, lippusi käy tapahtumassa 2022. Mikäli et ole vielä vastaanottanut lippuasi, saat sen sähköpostiin toukokuun 2022 loppuun mennessä.  

Olethan päivittänyt lippusi lippukaupassasi vuodelle 2022? Lippujen siirrot vuoden 2020 ja 2021 osalta on pitänyt jo tehdä. Suomipop Jyväskylän tai Suomipop Oulun lipun siirto tuli olla tehtyinä 20.6.2021 klo 23.59 mennessä.