Suomipop Festivaaleilla nähdään Anna Puun ja Tehosekoittimen odotetut paluukeikat

Kotimainen musiikki valtaa Suomen kolmen päivän ajan 14.-17.7.2022, kun Suomipop Festivaalia vietetään samaan aikaan Oulussa ja Jyväskylässä. Tänään, suomalaisen musiikin päivänä, Suomipop paljastaa kesän ensimmäiset artistijulkistukset. Kattauksesta on tulossa yksi tulevan kesän kovimpia.  
 

Odotetut paluukeikat 
 
Festivaalilavalle paluun tekee yli kahden vuoden tauon jälkeen Anna Puu. Paluun myös Voice of Finlandin tähtivalmentajaksi tekevältä Anna Puulta odotetaan uutta albumia syksyllä 2022. Edellinen Nälkäinen sydän -levy palkittiin Vuoden Pop-albumi-Emmalla vuonna 2019 ja samana vuonna Anna Puu pokkasi myös Vuoden suosikkiartisti-Emman.  

On ihanaa päästä pitkästä aikaa keikoille pitämään hauskaa yhdessä yleisön ja bändin kanssa. Ensi kesänä tulee kuluneeksi kaksi ja puoli vuotta viimeisimmästä keikasta. Se on pitkä aika”, Anna Puu iloitsee. ”Kesä on juhla! Haluan järjestää ilon juhlat kaikille.” 

Luvassa on musiikkia kaikilta Annan levyiltä ja lisäksi kuullaan uutta musiikkia syksyllä 2022 julkaistavalta albumilta. Suomipoppien lisäksi Anna Puu kesän ainoat festarikeikat nähdään Wanaja Festivalilla, Tammerfestissä ja Tikkurila Festivaalilla.  

Jo kaksi vuotta paluutaan odotuttanut Tehosekoitin tullaan näkemään kesällä 2022 livenä sekä Jyväskylässä että Oulussa aktiiviaikojen keikkakokoonpanollaan. Bändi tunnetaan hiteistään Asfaltti polttaaValonkantaja ja Hetken tie on kevyt.  

  

Tähtiluokan artistikattauksessa myös JVG, BEHM, Kaija Koo, Arttu Wiskari, Vesala ja Pyhimys  
 
Molemmilla festivaaleilla nähdään iso liuta tämän hetken suosituimpia artisteja ja yhtyeitä. Mukana ovat myös suomalaisen bilekansan suosikki, tammikuussa ensi-iltansa saavan Vuodet ollu tuulisii -elokuvan päätähti JVG, ilmiömäiseen suosioon ponnahtanut sooloartisti BEHM, rakastettu Kaija Koo, suomalaisten tuntoja taitavasti sanoittava ja tulkitseva Arttu Wiskari, tinkimätön ja palkittu, omaleimainen Vesala sekä suomiräpin ehdottomaan kärkeen lukeutuva Pyhimys. Lisää artistijulkaisuja on luvassa alkuvuodesta 2022.  

Viime kesänä poikkeustoimenpitein järjestetyt Suomipop Festivaalit saivat erityiskiitosta artisteista, asiakaspalvelusta ja alueiden siisteydestä. Alueita ja palveluita kehitetään edelleen talven aikana, joten kesällä 2022 luvassa on entistäkin ehompaa suomalaisen musiikin juhlaa. 

Rajoitettu erä Early Bird -lippuja myynnissä  

Festivaalien Early Bird –hintaisten kolmen päivän festivaali- ja VIP-lippujen myynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä 31.12.2021 saakka. 

   

SUOMIPOP FESTIVAALI OULU 14.-17.7.2022 

Festarilippu 3 päivää 119 e 

VIP-lippu 3 päivää 269 e 

SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ 14.-17.7.2022 

Festarilippu 3 päivää 119 e 

VIP-lippu 3 päivää 269 e 
 

Lisää luettavaa