Ruoka ja juoma

Ookkonää janonen? – Aina!

Onko valintasi paikallisen pienpanimon oluet, raikkaat viinit ja kuohuvat vai lukuisten cocktailbaarien kepeät drinkit? Suomipop Festivaaleilla Oulussa valikoimassa on jokaiselle jotakin! Kuusisaaren sykkeessä löydät laajan valikoiman virvokkeita ympäri festarialueen anniskelupisteitä.

Tarkempi juomatarjonta päivittyy lähempänä tapahtumaa.Suomipop Festivaali Oulun ruokatarjonta:

Royal Grill

Festarit, ystävät, loistofiilis ja hyvä ruoka! Royal Grill on festariruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyvät kuninkaalliset makkaraperunat sekä mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla: liha, kana ja vege. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää Royal Grillin kaikkia herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!

Makkaraperunat G, L

Kebabsetti G, L

Kanakebabsetti G, L

Seitansetti V, L

Specialsetti L,  saatavilla G

Burger Beast 

Maukkaita artesaaniburgereita ihanilla täytteillä. Kuohkean perunabriossin sisällä nauta- tai vegepihvi sekä maukkaat kastikkeet ja tietenkin tuoreet kasvikset. Nam! 

Juustoburger VL, saatavilla G, L 

Chiliburger VL, saatavilla G, L 

BBQ-pekoniburger VL, saatavilla G, L 

Vegeburger VL, saatavilla G, L

Kariniemen Kot Spot 

Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kot Spot tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia hampurilaisina, salaatteina ja combolautasina. Hampurilaisia originaalisti tai mausteisemmin, kevyt kanasalaatti ja itselle tai jaettavaksi tarkoitetut Fried Chicken Plate ja Double Chicken Box. 

Original Chicken Burger VL, G, L

Spicy Chicken Burger VL, saatavilla G, L 

Fresh Chicken Salad G, M 

Fried Chicken Plate G, M 

Double Chicken Box G, M

Street Pitas

Street foodia välimerellisellä tuulahduksella! Pienleipomon artesaanipitoja täytettynä kebabilla, kanakebabilla, seitankebabilla tai falafelilla. Raikkaat ja tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet. Annokset saatavilla myös salaatteina.

Meat kebab L, saatavilla G, M

Kanakebab L, saatavilla G, M

Falafel L, saatavilla G, M, V

Seitankebab L, saatavilla M, V

Pizza Pioneeri

Herkuttele tyylikkäästi artesaanipizzoilla.

Pepperoni

Pesto-Margarita

Kinkku-Ananas

Kana-Bearnaise

@suomipopfestivaali

Yhteistyökumppanit