VIP

NAUTI SUOMIPOP FESTIVAALISTA TYYLILLÄ VIPISSÄ

Suomipop Festivaalin VIPistä löydät sujuvat palvelut ja paljon tilaa nautiskeluun. VIPistä on suora näköyhteys Suomipop-lavalle, jonka lisäksi voit nauttia myös Aamulypsylavan näkymistä. Mikäli mielit eturiviin lavan läheisyyteen, pääsee vipistä sujuvasti festivaalialueelle muun festarikansan pariin.

Tapahtuma-alueen VIPissä sinua ovat vastassa loistokas hostimme, joka takaa viihtyvyytesi koko viikonlopun ajan. VIP alueelta löytyy oma baari, jossa juomavalikoima on viimeisen päälle! Onko valintasi paikallisen pienpanimon oluet, raikkaat viinit ja kuohuvat vai lukuisten cocktailbaarien kepeät drinkit? Suomipop Festivaaleilla Oulussa valikoimassa on jokaiselle jotakin!

VIP-lippuun sisältyy herkullinen menu, joka hellii aisteja kaikilla mausteilla. Tiedotamme ruokailun tarkemmat ajat sekä menun myöhemmin.

3 PÄIVÄÄ VIP alk. 309 €
1 PÄIVÄ VIP TO, PE, LA alk. 155 €

Kulttuuriseteleillä ei valitettavasti voi ostaa VIP-lippuja.

Tapahtuman virallisina lippukauppoina toimivat Tiketti ja Lippu.fi:

VIP lippu (K18) sisältää:

  • VIP-passin ja rannekkeen
  • Oma check-in palvelupiste tapahtuman sisäänkäynnillä, sekä maksuton narikkapalvelu
  • Sisäänpääsyn festivaalialueelle VIP-kaistoja pitkin
  • Pääsyn VIP-alueelle, josta hyvät näkymät molemmille esiintymislavoille sekä omaa erikoisohjelmaa
  • VIP-alueen omat ravintolapalvelut sekä wc’t
  • VIP-hostit vastaamassa viihtyvyydestäsi VIP-alueella
  • Herkullisen VIP-menun (yksi ruokailu per päivä)

VIP-menut sekä ruokailuajat julkaistaan toukokuun aikana.

Voit vaihtaa lippusi rannekkeeksi ennakkoon erikseen ilmoitetuissa ennakkovaihtopisteissä, tai saapuessasi tapahtumaan VIP asiakkaiden check in -pisteellä tapahtuman sisäänkäynnin luona. VIP-asiakkaita palvelee myös sisäänkäynnin yhteydessä sijaitseva maksuton narikkapalvelu. Sisäänpääsy tapahtuma-alueelle tapahtuu sujuvasti oman VIP-sisäänpääsy kaistan avulla.

VIP check-in avoinna tapahtuman sisäänkäynnillä:

To 11.7. klo 15:30 – 23:00
(Tapahtuma-alueen portit avautuvat klo 16:00)

Pe 12.7. klo 15:00 – 23:00
(Tapahtuma-alueen portit avautuvat klo 15:30)

La 13.7. klo 14:15 – 23:00
(Tapahtuma-alueen portit avautuvat klo 14:45)

Voit vaihtaa lippusi rannekkeeksi ennakkoon erikseen ilmoitetuissa ennakkovaihtopisteissä, tai viimeistään saapuessasi tapahtumaan VIP asiakkaiden check in -pisteellä tapahtuman sisäänkäynnin luona.

Ennakkovaihdon ajankohta ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Haluaisitko juhlia ystäviesi tai yhteistyökumppanien kanssa Suomipopeilla niin että kaikki on mietitty valmiiksi?

Suomipop Festivaali Oulun VIPissä on tänä vuonna uutuutena mahdollisuus ostaa omalle porukalle kokonaan oma lounge-telttapaketti VIP-alueelta! VIP Lounge -paketti sisältää kuuden henkilön ikioman loungen, josta voitte seurata keikkoja ja nauttia festarista koko päivän. Omassa VIP Loungessa teitä palvelee teille varattu VIP-host, joka huolehtii päivänne sujuvuudesta ja tarjoiluista.

Näitä luksus VIP Lounge -paketteja on myynnissä ainoastaan rajallinen määrä ja ne myydään erikseen lisäpalveluna. Myös lisähenkilöt mahdollisia. Kiinnostuitko ja haluatko kuulla hinnoittelusta? Kerromme mielellämme lisää, laita meille mailia: tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi

VIP-liput vaihdetaan rannekkeeksi ja passiksi omalla VIP asiakkaiden check in -pisteellä tapahtuman sisäänkäynnin luona. VIP-asiakkaita palvelee myös sisäänkäynnin yhteydessä sijaitseva maksuton narikkapalvelu. Sisäänpääsy tapahtuma-alueelle tapahtuu sujuvasti oman VIP-sisäänpääsy kaistan avulla.

Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Kaikki VIP-liput luetaan elektronisesti porteilla ja vaihdetaan rannekkeeksi sekä VIP-passiksi. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. VIP-asiakkaana tarvitset sisäänpääsyysi oikean ranneke + passi yhdistelmän, joten pidäthän molemmista hyvää huolta! Mikäli olet ostanut useamman päivän lipun, on saamasi ranneke voimassa jokaiselle ostamallesi päivälle. Sisäänpääsyn edellytyksenä rannekkeen tulee olla ehjä ja oikein kiinnitetty ranteeseen. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Yhteistyökumppanit