Suomipop Festivaaleilla vastuullisuus on POP

Suomipop Festivaalit välittävät suuresti jokaisesta festivaalikävijästä, puhtaammasta ympäristöstä sekä tietenkin rakkaasta kotikaupungistamme Oulusta. Hauskanpidon ja kotimaisen musiikin lisäksi arvoissamme korostuvat turvallisuus, ekologisuus ja paikallisuuden tukeminen.   

Suomipop Festivaalit ovat turvallisia ja saavutettavia tapahtumia. Festivaaleille tullaan avaamaan oma erillinen esteettömyysinfo, joka palvelee tapahtumaan saapuvia erityisryhmiä tuoden esiin niin pyörätuoli- kuin tulkkauskäytännöt. 

Festivaaleilla tehdään töitä hiilineutraaliuden puolesta. Oulussa laskemme yhdessä kumppanimme kanssa tapahtuman hiilijalanjäljen, ja määrittelemme yhdessä toimenpiteet sen pienentämiseksi. 

Suomipop Festivaalit tukevat vahvasti paikallisuutta #suomipopkaupunki –kampanjan avulla. Kampanjassa nostetaan esiin paikallisia toimijoita, kulttuuria sekä yhteisöä yhteismarkkinoinnin kautta. Mukana ovat olleet lukuisat kumppanit Sokos Hotel Arinasta Kauppakeskus Valkeaan. Kesän 2021 yrityshaku aukeaa tänä keväänä.  

Yhteistyökumppanit