Suomipop festivaalit juhlitaan heinäkuussa 2021

Pääsemme juhlimaan Suomipop Festivaalit livenä heinäkuussa. Luvassa kova kattaus parhaita kotimaisia, tunteellisia hetkiä sekä tilaa juhlia! 

Tapahtuman ohjelmaa on jo julki
OULUSSA livenä mm. Haloo Helsinki!, Antti Tuisku ja Kaija Koo. Lisäyksiä ohjelmaan ja esiintymispäivät julkaistaan ensi viikolla! 

 Turvallisuussyistä toteutamme tämän vuoden tapahtuman erikoisjärjestelyin. Yleisömäärää on rajoitettu ja ohjelma on suunniteltu Kuusisaaren festivaalialueen kaupungin puoleisen päälavan tiukkaan tykitykseen, jonne voimme myydä vain rajoitun määrän lippuja ja tämän vuoksi emme voi taata, että lippuja riittää kaikille halukkaille. Pidä nyt lipustasi hyvä huoli, mikäli sinulla sellainen jo on ja pääset takuulla mukaan festareille.  

Kolmen päivän liput ovat jo myynnissä 
Tapahtuman päiväkohtainen ohjelma julkaistaan Suomipop Festivaalien kanavissa toukokuussa ja samalla avataan myyntiin rajoitetut erät kaikkia lipputyyppejä. Kiireisimmät voivat poistaa lippukaupoista kolmen päivän lippuja jo nyt varmistaaksesi pääsyn mukaan, rajattu määrä festarin kolmen päivän lippuja on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisätietoa löydät nettisivuiltamme: www.suomipopfestivaali.fi/liput  

Mikäli tapahtuma ei kutsu sinua tänä vuonna, ymmärrämme tämän täysin ja voit siirtää lippusi ensi vuodelle 2022 ja varmistaa pääsyn ensi vuoden tapahtumaan ja samalla tuet tapahtuman tulevaisuutta. Kiitos suuresti lipun säilyttämisestä! Halutessasi voit myös palauttaa lippusi ja saat rahasi takaisin. Lisätietoa: www.suomipopfestivaali.fi/ukk  

Luvassa kattavasti tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa tapahtuman nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis kuulolla ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festivaalielämykseen! 

Yhteistyökumppanit