VIP
Suomipop Festivaali tarjoaa VIP-vieraille artistien lisäksi yllätyksiä, elämyksellisyyttä ja pientä arjen luksusta festivaalivierailuun.
Tapahtumastamme löytyy kaksi VIP-terassia esiintymislavojen läheisyydestä, jonka lisäksi VIP-asiakkaiden käytössä on VIP Ravintola Hiisi Taproom, jossa tarjoillaan VIP-asiakkaille maistuva menu buffet-tyyliin.
VIP-asiakkaat voivat saapua tapahtumaan sekä pääportin että Jyväskylä-portin kautta, jossa VIP-asiakkaille on varattu oma kaista. Kummankin portin lähettyvillä on narikka- ja rannekkeenvaihtopiste, josta on varattu oma kaista VIP-asiakkaille. Pisteellä voi vaihtaa rannekkeita ja passeja sekä käyttää narikkapalveluja.
VIP-lippu sisältää:
- Sisäänpääsy alueelle festivaaliporttien VIP-kaistoja pitkin
- Sisäänpääsy VIP-terasseille sekä VIP-ravintola Hiisi Taproomiin
- VIP-passi ja ranneke
- Ruokailu VIP-ravintola Hiisi Taproomissa (1 krt/päivä)
- VIP-ravintola Hiisi Taproomin vesiwc-tilat
- Premium WC-tilat yleisellä WC-alueella
- Maksuton narikkapalvelu festivaalinarikoissa
- VIP-Hostit vastaamassa viihtyvyydestä
- VIP-terassien omat anniskelupisteet
VIP-lippujen viralliset myyntikanavat ovat Tiketti ja Lippu.fi. VIP-lippua ei valitettavasti voi maksaa kulttuuriseteleillä.
Yrityksiä ja ryhmiä (min. 10 hlö) palvelemme myös sähköpostitse osoitteesta tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi. Tapahtumamyyntimme kautta ryhmien ja yritysten on mahdollista hankkia ennakkoon myös drinkkilippuja ja arvoseteleitä VIP-vieraiden viihtymisen takaamiseksi.
Pöytävaraukset:
Tapahtuman VIP-terasseille ei voi tällä hetkellä tehdä pöytä- tai loungevarauksia.
Kaikki VIP-liput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi ja VIP-passeiksi porttien lähellä sijaitsevissa narikka & rannekkeenvaihtopisteissä sekä ennakkorannekkeenvaihtopisteissä.
Huomioittehan, että ranneke ja passi ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle asiakkaalle, eikä niitä voi noutaa toisen asiakkaan puolesta. Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä. Rannekkeen ja passin haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta ja passia portilla näyttämällä.
Emme korvaa vahingoittuneita, hajonneita tai kadonneita rannekkeita tai VIP-passeja. Tarkistathan vaihtotilanteessa rannekkeen, VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa kadonneita rannekkeita tai VIP-passeja. Mikäli rannekkeen tai passin kanssa ilmenee jonkinlaisia ongelmia, esimerkiksi ranneke kiristyy liikaa, tule selvittämään ongelma infopisteelle. Itse leikattuja rannekkeita emme korvaa, ethän siis leikkaa tai polta rannekkeiden päitä.
VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.
Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.
VIP-lippuun kuuluu yksi ruokailukerta päivässä VIP-ravintola Hiisi Taproomissa. VIP-ravintola ja sen myötä VIP-ruokailu on avoinna tapahtuman aukioloajan mukaisesti. Syömään pääsee siis päivittäin heti porttien auettua ja ruokaa on tarjolla klo 21:00 asti.
Ruuan voi hakea ravintolasta mukaan, ja ruokailla voi Hiisi Taproomin välittömästä läheisyydestä löytyvällä VIP-alueella tai muualla festivaalialueella. Ulkoalueilta löytyy katettua telttatilaa sekä erilaisia istumapaikkoja ja pöytiä ruokailua sekä ajan viettoa varten. VIP-ravintolan sisällä on rajallinen määrä pöytiä, joita voi käyttää niiden ollessa vapaina. Huomioithan, että juomia ei valitettavasti voi tuoda ravintolasta ulos tai ravintolaan ei voi viedä juomia festivaalialueelta.
VIP-ravintola Hiisi Taproom palvelee VIP-asiakkaita koko tapahtumaviikonlopun ajan. Ravintolasta löytyvät myös vesi WC-tilat sekä hurumaista asiakaspalvelua, joka perehdyttää VIP-asiakkaat jyväskyläläisten pienpanimo-oluiden maailmaan – tai paremminkin Pohjoiseen tästä maailmasta:
Pohjoiseen tästä maailmasta.
Missä huru* on vahva, siellä on kotimme. Vaihtoehto kaikelle tälle.
Se on maailma, josta ideat kumpuavat. Se päihdyttää meidät luovalla hulluudella, yhteisöllisyyden tunteella, sekä halulla tulkita suomalaista mytologiaa oluiksi, joissa on luonnetta. Se saa meidät haastamaan itseämme sekä sinua, oluenjuojaa.
Tärkeää meille on tuotteemme maku, elämyksellisyys ja tasapaino. Olut on meille luonnollinen ja kokonaisvaltainen kokemus. Juuri siksi tärkeää on myös uuden kokeileminen. Kehitämme jatkuvasti omaa käsityötaitoamme ja panemme rohkeasti niitä oluita joihin uskomme.
Meitä eivät ohjaile puhtauslait (reinheitsgebot), emmekä koe olevamme minkään oluen tyylisuunnan yläpuolella. Emme välitä lisäaineiden kanssa pennipelin pelaamisesta, eikä mielentilaamme sovi turha pönöttäminen. Työmme lopputulos, eli olut, on intohimomme. Ja se tulee Jyväskylästä, Suomesta.