Kiitos 💙 Suomipop Festarit jälleen 14.-16.7.2022

Kävijäkysely 2021

Loppuunmyyty Suomipop Festivaali Jyväskylä tarjosi sitä kaikkea, mitä oltiin jo pitkään kaivattu; livemusiikkia, ystäviä, aurinkoa, festaritunnelmaa! Kiitos jokaiselle festarivieraalle, teitte tunnelmasta huikean! Ensi vuonna nähdään taas Lutakonaukiolla 14.-16.7.2022.
Kolmen päivän blindbird-liput vuodelle 2022 ovat myynnissä nyt!

Kuinka Suomipop Festivaali sujui mielestäsi? Nyt saa laittaa risut ja ruusut jakoon vastaamalla kävijäkyselyymme! Kerro meille kaikki ja autat meitä tekemään festareista poppikansalle entistäkin paremman. Samalla saatat voittaa LIPUT VUODEN 2022 TAPAHTUMAAN!
Arvomme kaikkien vastaajien kesken kahden hengen lippupaketin vuoden 2022 Suomipop Festivaaleille Jyväskylään ja Ouluun.

Tiedote Suomipop Festivaali Jyväskylän vieraille mahdollisesta altistumisesta koronavirukselle. Jyväskylän kaupungin mukaan Suomipop Festivaali Jyväskylässä on saattanut altistua koronavirustartunnalle ja heitä kehotetaan tarkkailemaan vointiaan. Testiin tulee hakeutua välittömästi, mikäli lieviäkin oireita ilmenee, ja jäädä kotiin odottamaan tulosta. Läheisiä kontakteja suositellaan vältettäväksi, kunnes negatiivinen testitulos on saatu ja oireet ovat ohi. Tämän tiedottamisen tarkoitus on varoittaa ihmisiä, jotka ovat olleet paikalla, jotta
festarivieraat osaavat tarvittaessa mennä testiin pienellä kynnyksellä.
Lue lisää koronaviruksen oireista ja hoidosta THL:n sivuilta.
Jos epäilet saaneesi koronavirustaudin, tee oireiden arviointi Omaolo-palvelussa. www.omaolo.fi/

Liput

Suomipop Festivaali 2021 kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä
Alk. 129 €

Yhteistyökumppanit