VIP

Suomipop Festivaali tarjoaa VIP-vieraille artistien lisäksi yllätyksiä, elämyksellisyyttä ja pientä arjen luksusta festivaalivierailuun.

Tapahtumastamme löytyy kaksi VIP-terassia esiintymislavojen läheisyydestä, jonka lisäksi VIP-asiakkaiden käytössä on VIP Ravintola Hiisi Taproom, jossa tarjoillaan VIP-asiakkaille maistuva menu buffet-tyyliin.

VIP-asiakkaat voivat saapua tapahtumaan sekä pääportin että Jyväskylä-portin kautta, jossa VIP-asiakkaille on varattu oma kaista. Kummankin portin lähettyvillä on narikka- ja rannekkeenvaihtopiste, josta on varattu oma kaista VIP-asiakkaille. Pisteellä voi vaihtaa rannekkeita ja passeja sekä käyttää narikkapalveluja.

VIP-lippu sisältää:

  • Sisäänpääsy alueelle festivaaliporttien VIP-kaistoja pitkin
  • Sisäänpääsy VIP-terasseille sekä VIP-ravintola Hiisi Taproomiin
  • VIP-passi ja ranneke
  • Ruokailu VIP-ravintola Hiisi Taproomissa (1 krt/päivä)
  • VIP-ravintola Hiisi Taproomin vesiwc-tilat
  • Premium WC-tilat yleisellä WC-alueella
  • Maksuton narikkapalvelu festivaalinarikoissa
  • VIP-Hostit vastaamassa viihtyvyydestä
  • VIP-terassien omat anniskelupisteet

VIP-terassien, Premium WC:eiden sekä VIP-ravintola Hiisi Taproomin sijainti on esitetty alla olevassa kartassa:

VIP-terasseilla on istumapaikkoja, pystypöytiä sekä jonkin verran myös katettua tilaa vieraiden käyttöön. Valitettavasti isoja telttoja alueille ei voida asentaa. Onneksemme voimme kuitenkin kertoa, että Kuokkalan Kartanon lavan VIP-alue on siirtynyt takaisin järven puolelle korotettuna terassina, josta on huikeat näkymät festivaalialueelle!

VIP-lippujen viralliset myyntikanavat ovat Tiketti ja Lippu.fi. VIP-lippua ei valitettavasti voi maksaa kulttuuriseteleillä.

Yrityksiä ja ryhmiä (min. 8 hlö) palvelemme myös sähköpostitse osoitteesta tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi. Tapahtumamyyntimme kautta ryhmien ja yritysten on mahdollista hankkia ennakkoon myös drinkkilippuja ja arvoseteleitä VIP-vieraiden viihtymisen takaamiseksi.

Pöytävaraukset:
Tapahtuman VIP-terasseille ei voi tällä hetkellä tehdä pöytä- tai loungevarauksia. VIP-ravintola Hiisi Taproomiin voi tehdä pöytävarauksen ruokailun ajaksi. Lisää niistä tämän sivun alaosassa VIP-ruokailua koskevassa osuudessa.

Kaikki VIP-liput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi ja VIP-passeiksi porttien lähellä sijaitsevissa narikka & rannekkeenvaihtopisteissä sekä ennakkorannekkeenvaihtopisteissä.

Huomioittehan, että ranneke ja passi ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle asiakkaalle, eikä niitä voi noutaa toisen asiakkaan puolesta. Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä. Rannekkeen ja passin haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta ja passia portilla näyttämällä.

Emme korvaa vahingoittuneita, hajonneita tai kadonneita rannekkeita tai VIP-passeja. Tarkistathan vaihtotilanteessa rannekkeen, VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa kadonneita rannekkeita tai VIP-passeja. Mikäli rannekkeen tai passin kanssa ilmenee jonkinlaisia ongelmia, esimerkiksi ranneke kiristyy liikaa, tule selvittämään ongelma infopisteelle. Itse leikattuja rannekkeita emme korvaa, ethän siis leikkaa tai polta rannekkeiden päitä.

VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Suomipop Festivaalin VIP-alue tarjoaa asiakkaille ilahduttavaa ohjelmaa, jonka parissa viihtyä keikkojen lomassa. Kaikki ohjelma on vippiläisille veloituksetonta. Tervetuloa mukaan!

TORSTAI

VIP-hieronta klo 16:00 – 21:00 

Heti torstaina on hyvä päästä eroon viimisistäkin kireyksistä ennen festariviikonloppua. Kuokkalan kartano lavan VIP-alueella pääsee torstaina 5-10 min pikahierontaan. Rentoutuneena on hyvä jatkaa kohti festariviikonloppua Smile

Glitter ehostukset klo 15:30 – 21:30 

Pretty.fi ja Suomipop Festivaali tarjoavat VIP-asiakkaille glitter- ja ehostusmeikkejä jokaisena festivaalipäivänä Premium-vessojen yhteydessä. Säihkyviä festarilookkeja luvassa! Heart eyes

PERJANTAI

Kesäkukat Festariasusteiksi klo 15:00 – 19:00

Kuokkalan kartanon lavan VIP-alueella pääset taiteilemaan Vehkannan kesäkukat upeiksi festivaaliasusteiksi. Onko valintasi kukkaseppele, pinni, rannekoru vai rintamerkki? Täällä voit päästää sisäisen taitelijasi valloilleen! Cherry blossom

Glitter ehostukset klo 13:30 – 18:30

Pretty.fi ja Suomipop Festivaali tarjoavat VIP-asiakkaille glitter- ja ehostusmeikkejä jokaisena festivaalipäivänä Premium-vessojen yhteydessä. Säihkyviä festarilookkeja luvassa! Heart eyes

LAUANTAI

Kesäkukat festariasusteiksi klo 15:00 – 19:00

Kuokkalan kartanon lavan VIP-alueella pääset taiteilemaan Vehkannan kesäkukat upeiksi festivaaliasusteiksi. Onko valintasi kukkaseppele, pinni, rannekoru vai rintamerkki? Täällä voit päästää sisäisen taitelijasi valloilleen! Cherry blossom

Glitter ehostukset klo 13:00 – 18:00

Pretty.fi ja Suomipop Festivaali tarjoavat VIP-asiakkaille glitter- ja ehostusmeikkejä jokaisena festivaalipäivänä Premium-vessojen yhteydessä. Säihkyviä festarilookkeja luvassa! Heart eyes

JOKAISENA FESTIVAALIPÄIVÄNÄ KOKO PÄIVÄN KÄYNNISSÄ OLEVA OHJELMA

Photobooth

Ikuista festarihetket kuviksi photoboothilla. Kerää kaverit mukaan kuvaan ja sanokaa SUOMIPOPIT Movie

Hetkinen Scent Lab 

Hetkinen ja Suomipop Festivaali tarjoavat VIP-asiakkaille oman tuoksun teon Hetkinen Scent Labissa veloituksetta. Scent Lab sijaitsee tapahtuma-alueen Hupipuistossa ja on auki päivittäin porttien aukeamisesta klo 22:00. VIP-asiakkaille jaetaan passien yhteydessä voucher, jolla saa tehdä kustomoidun tuoksun veloituksetta. Huolehdithan, että sinulla on näkyvissä myös VIP-passi ja -ranneke. Ihania hetkiä tuoksujen parissa!

Hetkinen yllätyskassien aarrejahti

VIP-alueella kannattaa pitää myös silmät auki, sillä sinne piilotetaan päivittäin ihania kesäisiä tuotteita sisältäviä Hetkinen yllätyskasseja. Vinkkejä luvassa festivaalipäivinä!

Lypsykone VIP-arvonta

Lisää onnenhetkiä VIP-alueella on luvassa, kun Lypsykone pyörähtää päivittäin käyntiin Suomipoplavan. Lypsykone on verkossa täytettävä kevytmielinen visailu, jossa oikein vastanneiden kesken arvotaan huikeita VIP-laadun takaavia palkintoja. Diamond

Ohjelman lisäksi hemmotteluhetkiä on luvassa vippiläisille myös Premium-vessoilla. Hetkisen rauhoittavat käsisaippuat ja kosteusvoiteet takaavat helliä hetkiä iholle festareiden aikana. Mjuuk tarjoaa VIP-asiakkaille hiustuotteet, joilla kampaus pysyy kuosissa läpi festivaalin.

VIP-lippuun kuuluu yksi ruokailukerta päivässä VIP-ravintola Hiisi Taproomissa. VIP-ravintola ja sen myötä VIP-ruokailu on avoinna tapahtuman aukioloajan mukaisesti.

Hiisi Taproom palvelee teitä, kun haluatte ruokailla. Ruuan voi hakea ravintolasta mukaan, ja ruokailla voi Hiisi Taproomin välittömästä läheisyydestä löytyvällä VIP-alueella tai muualla festivaalialueella. Ulkoalueilta löytyy katettua telttatilaa sekä erilaisia istumapaikkoja ja pöytiä ruokailua sekä ajan viettoa varten. VIP-ravintolan sisällä on rajallinen määrä pöytiä, joita voi käyttää niiden ollessa vapaina. Huomioithan, että juomia ei valitettavasti voi tuoda ravintolasta ulos tai ravintolaan ei voi viedä juomia festivaalialueelta.

Jotta voimme varmistaa yhdessä Hiisi Taproomin kanssa ruokailunne sujuvuuden, on teidän mahdollista varata ruokailuaika etukäteen. Ruokailuajan varaamalla varmistatte, että pääsette vaivattomasti ruokapatojen ääreen valitseminanne ajankohtina festivaalin aikana. Saapuessanne ravintolaan pääsette nimenne ilmoittamalla ruokailemaan etukäteen varattuna aikana. Saavuthan kuitenkin aikaisintaan 10 minuuttia ennen varaamaasi aikaa tai viimeistään 10 minuuttia varaamasi ajan jälkeen.

VIP-ruokailuun voi luonnollisesti saapua myös ilman ruokailuajan varaamista, mutta silloin on syytä varautua mahdollisiin jonoihin.

Ruokailuaikojen varausten perusteella tulemme ilmoittamaan VIP-asiakkaille lähempänä tapahtumaa, minä ruokailuajankohtina on mahdollisesti odotettavissa ruuhkaa. Näin ollen sopivaa ruokailuajankohtaa on helpompi arvioida ennakkoon, mikäli ette varausta etukäteen halua tehdä. Ruokailuajan varaaminen ei tarkoita pöytävarausta, vaan kaikki pöydät ravintolassa ja VIP-alueellamme ovat vapaasti VIP-asiakkaiden käytössä.

Ruokailuajan varauslomake toimitetaan VIP-lipun ostaneille asiakkaille sähköpostitse.

VIP-ravintola Hiisi Taproom palvelee VIP-asiakkaita koko tapahtumaviikonlopun ajan. Ravintolasta löytyvät myös vesi WC-tilat sekä hurumaista asiakaspalvelua, joka perehdyttää VIP-asiakkaat jyväskyläläisten pienpanimo-oluiden maailmaan – tai paremminkin Pohjoiseen tästä maailmasta:

Pohjoiseen tästä maailmasta. 

Missä huru* on vahva, siellä on kotimme. Vaihtoehto kaikelle tälle. 

Se on maailma, josta ideat kumpuavat. Se päihdyttää meidät luovalla hulluudella, yhteisöllisyyden tunteella, sekä halulla tulkita suomalaista mytologiaa oluiksi, joissa on luonnetta. Se saa meidät haastamaan itseämme sekä sinua, oluenjuojaa.

Tärkeää meille on tuotteemme maku, elämyksellisyys ja tasapaino. Olut on meille luonnollinen ja kokonaisvaltainen kokemus. Juuri siksi tärkeää on myös uuden kokeileminen. Kehitämme jatkuvasti omaa käsityötaitoamme ja panemme rohkeasti niitä oluita joihin uskomme.

Meitä eivät ohjaile puhtauslait (reinheitsgebot), emmekä koe olevamme minkään oluen tyylisuunnan yläpuolella. Emme välitä lisäaineiden kanssa pennipelin pelaamisesta, eikä mielentilaamme sovi turha pönöttäminen. Työmme lopputulos, eli olut, on intohimomme. Ja se tulee Jyväskylästä, Suomesta.

 

Avustajaa tarvitseva vip-asiakas voi tuoda avustajan mukanaan VIP-terasseille maksutta. Avustaja saa tällöin avustajarannekkeen, jolla liikkua avustettavan asiakkaan kanssa alueilla. Avustajaranneke ei oikeuta ruokailuun, mutta sen voi ostaa erikseen paikan päällä.

VIP-terassit ovat tasaista asvalttimaastoa. VIP-ravintola Hiisi Taproomin ovella on kynnys sekä yksi rappunen, mutta henkilökuntamme auttaa mielellään liikkumisessa, mikäli lyhyt liuska ei sovellu käyttöönne.

VIP-terasseilla ei valitettavasti ole erillisiä korokkeita pyörätuoleja varten.

@suomipopfestivaali

Yhteistyökumppanit