HIISI Taproom Goes Suomipop Festivaali Jyväskylä!


Jyväskyläläispanimo HIISI rantautuu Suomipop Festivaali Jyväskylään. HIISIn Lutakonaukion laidalla sijaitseva Taproom palvelee tapahtumapäivinä vain Suomipop Festivaali Jyväskylän asiakkaita. Festivaalialueella on oma HIISI-portti, josta on suora käynti Tanssisali Lutakon rakennuksessa sijaitsevaan Taproomiin ja takaisin. 

Taproomissa voi nauttia viikonlopun aikana hiisin hyviä festariannoksia uskollisesti ravintolan omaan tyyliin tehtynä. Annoksia löytyy aina siikliperunasta bao buneihin ja salaatista fish & chipsiin, ja ne voi ottaa HIISIstä mukaan myös festivaalialueelle. Sen sijaan Taproomin olutvalikoimaa voi nauttia vain joko sisällä Taproomissa tai erikseen festivaalialueen HIISI-pisteellä, joka sijaitsee HIISI-portin välittömässä läheisyydessä. Portista alkoholituotteet eivät voi kulkea lävitse. Taproomissa on viikonlopun aikana mahdollisuus nauttia myös paikallisoluen pikakurssi neljän oluen maistelumenun kautta. 

HIISI Taproomin osallistuminen festivaalille on yhteistyön tulos:

”Suomipop Festivaalin toimisto ja HIISI toimivat naapureina Lutakonaukiolla, ja haluammekin yhdessä olla luomassa festariasiakkaille mutkattoman tavan tutustua paikalliseen ruoka- ja juomakulttuuriin ravintola- ja festivaalielämyksen muodossa. Tervetuloa HIISIin!” toivottavat HIISIn ja Festivaalin väki.

Yhteistyökumppanit