Nupu mukaan Suomipop Festivaaliin Jyväskylään

Nupu esiintyy Suomipop Festivaalilla Jyväskylässä heinäkuussa. Yhtye voitti Teoston ja Nelonen Media Liven Uudet Soundit -kampanjan.

Helsinkiläisyhtyeen musiikki on tanssittavaa ja tunnetäyteläistä, mikä sopii erittäin hyvin Suomipop Festivaalille. Yhtyeeseen kuuluvat musiikkiavokalisti Venla Lankisen lisäksi kitaristi Axel Liljeblad, kitaristi, kosketinsoittaja Aukusti Arjas, basisti Aapo Lankinen ja rumpali Aaro Ruohonen. Bändi kiittää valinnasta sekä faneja että tuomaristoa. 

”Ollaan niin fiiliksissä, tää on meille eka kerta isoilla festareilla! Kiitos tuomaristolle ja meitä kisaan ehdottaneille – luvataan tarjoilla sellanen show, että ette tule katumaan!”

Tuomaristo kuvaili Nupun musiikissa olevan palaset kohdallaan ja kokonaisuus toimii. Yhtye suhtautuu tuomariston mukaan musiikin tekemiseen vakavissaan ja ovat valmiit näkemään vaivaa menestyksen eteen. Uudet soundit -kampanjan tavoitteena oli etsiä uusia, tulevaisuuden lupauksia ja antaa heille mahdollisuus päästä suuren yleisön tietoisuuteen. 

Yhteistyökumppanit