Poppien ohjelma on julkaistu päiväkohtaisesti

Suomipop Festivaalit juhlitaan 11.-13.7.2024 ja päiväkohtaiset ohjelmat on nyt julkaistu.

Yli 50 000 hengen popjuhlaa vietetään keskellä heinäkuuta kahdella paikkakunnalla, Jyväskylässä ja Oulussa, samanaikaisesti 11.-13.7.2024. Molempien kaupunkien ohjelmat on julkaistu ja artistien esiintymispäivät ovat nähtävillä nettisivuilla.

Jyväskylässä esiintyvät Haloo Helsinki!, Apulanta, Juha Tapio, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Vesterinen Yhtyeineen, Gasellit, Portion Boys, Ellinoora, Käärijä, BEHM, KUUMAA, SANNI, BESS, Elastinen, Arttu Wiskari, Happoradio, Samuli Putro, Anssi Kela, Janna, Ressu Redford, Jannika B, Olli Halonen, Viivi, Bee ja Nupu.
Oulussa vuorostaan Apulanta, JVG, Kaija Koo, Portion Boys, Ellinoora, Käärijä, Gasellit, BEHM, KUUMAA, BESS, Elastinen, Anna Puu, Arttu Wiskari, Yö & JP Leppäluoto, Happoradio, Dingo, Anssi Kela, Ressu Redford, Olli Halonen, Viivi ja Bee.

Suomipop Festivaalien lipunmyynti on ollut ennätysvauhdissa ja esimerkiksi Jyväskylän Vip-liput ovat kaikki loppuunvarattuja, eikä niitä todennäköisesti tule enää myyntiin. Suosittelemmekin ostamaan lipun tapahtumaan mahdollisimman hyvissä ajoin ennen festaria, kun niitä on vielä lippukaupassa jäljellä.

Yhteistyökumppanit