Suomipop Festivaaleilla kotimaisen musiikin riemujuhlaa – Ohjelma täydentyy isoilla nimillä

Jyväskylässä ja Oulussa järjestettävät Suomipop Festivaalit ovat julkaisseet lisää ohjelmistoa kesän 2021 festivaaleille. Sekä Jyväskylän Lutakonaukiolla että Oulun Kuusisaaressa tullaan näkemään heinäkuun kolmantena viikonloppuna jo aiemmin julkaistujen Antti Tuiskun ja Tehosekoittimen lisäksi myös karismaattinen Lauri Tähkä, juuri kansainvälisen FEDORA Digital Prize -palkinnon Kansallisoopperan Opera Beyond -projektinsa kanssa saanut Vesala sekä korkkarit kattoon kohottava Kaija Koo. Festivaalilavoille tulevat nousemaan myös suomirockin klassikot Eppu Normaali ja Popeda, Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama Teflon Brothers sekä mm. Ollaanko tämä kesä näin ja On niin helppoo olla onnellinen -hiteistään tunnettu Olavi Uusivirta.

”On kunnia-asia saada tehdä näin hienoa tapahtumaa kotimaisen kärjen kanssa. Festivaaliemme pääajatuksena on ollut luoda tapahtumia, joissa kuullaan kaikki parhaat suomenkieliset kappaleet. Suomipop Festivaaleilla tullaan näkemään kotimaisia klassikoita, parhaita uutuuksia ja aina jotain eksklusiivistä, jota ei välttämättä muualla voi nähdä. Tulemme julkaisemaan lisää ohjelmistoa alkuvuodesta”, kertoo Suomipop Festivaali Jyväskylässä promoottorina toimiva Timo Isomäki.

Turvalliset festivaalit

Suomipop Festivaalit kiinnittävät vuonna 2021 erityisesti huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Tapahtumissa tullaan tehostamaan alueiden siivousta ja puhtaanapitoa, hygieniaratkaisuja sekä desinfiointia. Tapahtumia suunnitellaan suurella ammattitaidolla yhteistyössä viranomaisten kanssa ottaen huomioon paikalliset ohjeistukset. Festivaalijärjestäjä Nelonen Media Live pyrkii takamaan asiakkaille sekä henkisesti että fyysisesti turvallisen olon festivaaleillaan, sillä tärkeintä on asiakkaiden, artistien ja henkilökunnan turvallisuus ja terveys.

Molempien Suomipop Festivaalien lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä. Myynnissä on 3 päivän festivaaliliput ja kysytyt 3 päivän VIP-liput. Molemmat Suomipop Festivaalit keräävät lipun oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot talteen, jotta festivaalit pystyvät jatkossa tiedottamaan mahdollisista tapahtumaan ja sen järjestämiseen liittyvistä muutoksista mahdollisimman nopeasti ja selkeästi. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, vaan niiden avulla palvellaan ja tiedotetaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavoilla.

SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ
Lutakonaukio, Jyväskylä
15.-17.7.2021
www.suomipopfestivaali.fi/jyvaskyla

SUOMIPOP FESTIVAALI OULU
Kuusisaari, Oulu
15.-17.7.2021
www.suomipopfestivaali.fi/oulu

ESIINTYJÄT
Antti Tuisku, Tehosekoitin, Lauri Tähkä, Vesala, Eppu Normaali, Kaija Koo, Teflon Brothers, Popeda, Olavi Uusivirta. Lisää julkaisuja tulossa alkuvuodesta.

Yhteistyökumppanit