Suomipop Festivaali Jyväskylän lauantai on loppuunmyyty

Jyväskylän Suomipop Festivaalin lipunmyynti käy ennätysvauhtia, ja festivaalin lauantai on loppuunmyyty. Sen myötä tapahtumaan ei voi ostaa enää 3 päivän, 2 päivän lippua pe-la -versiona eikä lauantain pääsylippua, vaan ne kaikki on nyt myyty. Tapahtuman VIP-liput on myyty loppuun jo aiemmin.

Loppuunmyydyt lipputyypit:
3 päivän liput
2 päivän (pe-la) liput
Lauantain liput
Kaikki VIP-liput

Tapahtuman virallisilla lippukumppaneilla on myynnissä lippuja vielä festivaalin torstai- ja perjantai-päiville sekä 2 päivän lippuja torstaille ja perjantaille.

Torstain ja perjantain lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Mikäli tapahtuma myydään ennakkoon loppuun, ei portilla luonnollisesti ole enää lippuja myytävänä. Lippuja ei vaihdeta tai palauteta takaisin muuta kuin tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä.

Festivaalin virallisia lippukumppaneita ovat Tiketti ja Lippu.fi. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Tapahtumajärjestäjä ei vastaa muissa kanavissa ostetuista ja myydyistä lipuista, kuten esimerkiksi yksityisiltä henkilöiltä ostetuista lipuista. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lippu olisi hankittu hyvässä uskossa.

Mikäli et pääsekään osallistumaan Jyväskylän Suomipop Festivaaliin, on lipun turvallinen myynti mahdollista Tiketin ja Lippu.fin jälleenmyyntikanavissa. Voit myydä lippusi alkuperäisen ostopaikan mukaan joko  Tiketin LiputOn – tai Lippu.fin FanSALE -palvelussa.

Yhteistyökumppanit