Suomipop festivaalit juhlitaan heinäkuussa 2021

Pääsemme juhlimaan Suomipop Festivaalit livenä heinäkuussa. Luvassa kova kattaus parhaita kotimaisia, tunteellisia hetkiä sekä väljää tilaa juhlijoille!  

Tapahtuman ohjelmaa on jo julki
Jyväskylässä livenä mm. Haloo Helsinki!, Antti Tuisku ja BEHM. Lisäyksiä ohjelmaan ja esiintymispäivät julkaistaan ensi viikolla! 

Turvallisuussyistä toteutamme tämän vuoden tapahtuman erikoisjärjestelyin. Yleisömäärää on rajoitettu ja ohjelma on suunniteltu päälavan tiukkaan tykitykseen, jonne voimme myydä vain rajoitun määrän lippuja ja tämän vuoksi emme voi taata, että lippuja riittää kaikille halukkaille. Suomipop Festivaali Jyväskylän VIP– liput on loppuunmyyty. Pidä nyt lipustasi hyvä huoli, mikäli sinulla sellainen jo on ja pääset takuulla mukaan festareille.  

Kolmen päivän liput ovat jo myynnissä 
Tapahtuman ohjelmaa julkaistaan Suomipop Festivaalien kanavissa toukokuussa ja samalla avataan myyntiin rajoitetut erät kaikkia lipputyyppejä. Kiireisimmät voivat poistaa lippukaupoista kolmen päivän lippuja jo nyt varmistaaksesi pääsyn mukaan, rajallinen määrä festivaalin kolmen päivän lippuja on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisätietoa löydät nettisivuiltamme: www.suomipopfestivaali.fi  

Mikäli tapahtuma ei kutsu sinua tänä vuonna, ymmärrämme tämän täysin ja voit siirtää lippusi ensi vuodelle 2022 ja varmistaa pääsyn ensi vuoden tapahtumaan ja samalla tuet tapahtuman tulevaisuutta. Kiitos suuresti lipun säilyttämisestä! Halutessasi voit myös palauttaa lippusi ja saat rahasi takaisin. Lisätietoa: www.suomipopfestivaali.fi/ukk  

Tulemme taatusti kokemaan tunteellisia hetkiä yhdessä artistien kanssa, kun viimein taas kohtaamme livenä, tästä tulee todellinen Suomipop-kesä!  

Luvassa kattavasti tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa tapahtuman nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis kuulolla ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festivaalielämykseen! 

Yhteistyökumppanit