VIP

VIP-vieraille Suomipop Festivaali tarjoaa loistavien artistien lisäksi kaikkea hieman enemmän suositulla VIP-alueellamme. VIP-palvelut täydentää laadukkaan ja kokonaisvaltaisen festivaalikokemuksen. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelu- ja ravintolapalvelut kuten esimerkiksi baaritiskit ja catering. VIP-alueella asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa VIP-host.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:

  • VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-rannekkeen
  • Pääsyn festivaalialueelle
  • Ilmaisen narikan
  • Pääsyn VIP-alueelle sekä VIP-terassille
  • Yksi ruokailu per päivä.
    Varsinainen VIP-alue on kaksikerroksinen terassiravintola, joka sijaitsee festivaalin järven puoleisen lavan sivulla. VIP-terassi sijaitsee pääportin viereisen lavan edessä. Molemmilla alueilla asiakkaita palvelevat omat ravintola- ja wc-palvelut, VIP-hostit sekä muu henkilökunta.

VIP-lippu vaihdetaan VIP-rannekkeeksi ja passiksi, jotka ovat henkilökohtaisia. VIP-asiakkaalla tulee olla aina tallessa molemmat (passi ja ranneke), vain toisella ei pääse festivaalialueelle eikä VIP-alueella.

VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

VIP-lippuun sisältyy herkullinen menu, jota tarjoillaan torstaina 17.00-21.00, perjantaina 16.00-21.00 ja lauantaina 16.00-21.00. Suomipop Festivaalin VIP-asiakkaille jälkiruokaherkkuja tarjoilee myös Panda. Nappaa karkkibuffasta mukaan makeat herkut ruokailun päätteeksi.
Allergiavapaat- ja erityisruokavaliot valmistetaan paikan päällä tarvitaessa.

Tsekkaa VIP-menu alta!

Thai Papaya VIP-buffet menu:

Torstai

Springrolls vegetable

Jasmine rice

Panang curry chicken

Tofu cashew

Chicken cashew

Chiang Mai pork

Perjantai

Springrolls vegetable

Jasmine rice

Massaman curry Tofu

Massaman curry Chicken

Chicken with Thai-basil and chili

Chiang Mai pork

Lauantai

Springrolls vegetable

Jasmine rice

Green curry tofu

Green curry chicken

Chicken cashew

Chiang Mai pork

Lisukkeina jokaisena päivänä Thai Papayan kastikkeita, kattava salaattibuffet sekä raikkaita hedelmiä.@suomipopfestivaali

Yhteistyökumppanit