Liput ja sisäänpääsy

Suomipop Festivaali Oulun liput ovat myynnissä nyt Tiketissä ja Lippu.fi.

Lippujen ostaminen muilta kuin virallisilta myyjiltä on suuri riski. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla ja vaihdetaan rannekkeiksi. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää täältä.

HUOM! Festivaalin lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Poppiliput vuodelle 2025 tulevat myyntiin syksymmällä.
Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Tapahtumajärjestäjä ei vastaa muissa kanavissa ostetuista ja myydyistä lipuista kuten esimerkiksi yksityisiltä henkilöiltä ostetuista lipuista. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Tapahtuman järjestäjä ei voi korvata väärennettyjä lippuja tai auttaa huijaustapauksissa, vaan ne ovat poliisiasioita.

Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Portilla voimassa erillinen porttihinnasto pääsylipuille.

Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla ja vaihdetaan rannekkeiksi. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Lippuja ei vaihdeta tai palauteta takaisin muuta kuin tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä.

Suomipop Festivaali tarjoaa VIP-vieraille artistien lisäksi yllätyksiä, elämyksellisyyttä ja pientä arjen luksusta festivaalivierailuun. VIP-paketti sisältää:

 • VIP-passin ja rannekkeen
 • Oma check-in palvelupiste tapahtuman sisäänkäynnillä, sekä maksuton narikkapalvelu
 • Sisäänpääsyn festivaalialueelle VIP-kaistoja pitkin
 • Pääsyn VIP-alueelle, josta hyvät näkymät molemmille esiintymislavoille sekä omaa erikoisohjelmaa
 • VIP-alueen omat ravintolapalvelut sekä wc’t
 • VIP-hostit vastaamassa viihtyvyydestäsi VIP-alueella
 • Herkullisen VIP-menun (yksi ruokailu per päivä)

VIP-liput vaihdetaan rannekkeeksi ja passiksi omalla VIP asiakkaiden check in -pisteellä tapahtuman sisäänkäynnin luona. VIP-asiakkaita palvelee myös sisäänkäynnin yhteydessä sijaitseva maksuton narikkapalvelu.

Lue lisää Suomipop Festivaalin VIP elämyksestä täältä.

Tapahtumaan voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä ja -sovelluksilla. Niillä voi maksaa vain tavallisia pääsylippuja. Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa VIP-lippuja, karavaanilippuja tai muita majoituslippuja. Kulttuurisetelit- ja sovellukset ovat henkilökohtaisia eli niillä voi ostaa lipun vain itselleen, ei muille. 

Tapahtuman porteilla ei maksuvälineenä käy kulttuurisetelit tai -sovellukset. Kulttuurisetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineinä pääsääntöisesti Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä ja R-Kioskeilla. Verkkomyynnissään ainoastaan Tiketti hyväksyy tiettyjä maksusovelluksia. 

Tiketin myyntipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisetelit ja -sovellukset: 

 • ePassi 
 • Smartum Saldo -kortit 
 • SmartumPay / Smartum mobiilimaksu 
 • Smartumin liikunta ja kulttuuriseteli (ei liikuntaseteli. Ei käy R-kioskeilla) 
 • Ticket Virike / Mind and Body –kortti (Edenred) 
 • Edenred/Ticket Duo -kortit 
 • Tyky+ -setelit (Ei Tyky vain liikuntaan. Ei käy R-kioskeilla) 
 • Eazybreak 

Lippu.fi:n toimipisteissä käytvät seuraavat kulttuurisovellukset 

 • Smartum Saldo Mobiili 
 • Ticket Mind & Body 
 • Ticket Duo 
 • Edenred 
 • Eazybreak 
 • ePassi

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. Voit vaihtaa lippusi rannekkeeksi ennakkoon erikseen ilmoitetuissa ennakkovaihtopisteissä, tai saapuessasi tapahtumaan sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä.

Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi, sillä ranneke kiinnitetään vaihtopisteellä suoraan ranteeseesi. Mikäli olet ostanut useamman päivän lipun, on saamasi ranneke voimassa jokaiselle ostamallesi päivälle, joten pidäthän siitä hyvää huolta. Sisäänpääsyn edellytyksenä rannekkeen tulee olla ehjä ja oikein kiinnitetty ranteeseen. Hukattuja tai rikottuja rannekkeita ei korvata uusiin.

VIP-liput vaihdetaan rannekkeeksi ja passiksi omalla VIP asiakkaiden check in -pisteellä tapahtuman sisäänkäynnin luona. VIP-asiakkaita palvelee myös sisäänkäynnin yhteydessä sijaitseva maksuton narikkapalvelu.

Rannekkeenvaihto porteilla on avoinna seuraavasti:

To 11.7. klo 15:30 – 23:00 (Tapahtuma-alueen portit avautuvat klo 16:00)
Pe 12.7. klo 15:00 – 23:00 (Tapahtuma-alueen portit avautuvat klo 15:30)
La 13.7. klo 14:15 – 23:00 (Tapahtuma-alueen portit avautuvat klo 14:45)

Rannekkeenvaihtopisteissä vaihdetaan aina kyseisen päivän rannekkeita, ei ennakkorannekkeenvaihtoa muille päiville. Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. Näin pyrimme välttämään jonoja sisäänkäynnin luona.

Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Ranneke kiinnitetään aina asiakkaan käteen suoraan, sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä. Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita.

Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tarkistathan vaihtotilanteessa myös VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteessämme. Näin pyrimme välttämään jonoja sisäänkäynnin luona. Ennakkorannekkeenvaihtopisteestä et voi ottaa rannekkeita mukaasi, vaan rannekkeet laitetaan pisteellä ranteeseen, eikä sitä saa enää irrottaa. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Ennakkorannekkeenvaihto

Suomipop Festivaalin ennakkorannekkeenvaihto tapahtuu yhteistyössä Kauppakeskus Valkean ja Amarillon kanssa.

Kauppakeskus Valkea
Tiistai 9.7. kello 12:00-16:00
Keskiviikko 10.7. kello 12:00-16:00
Torstai 11.7. kello 12:00-15:00

Amarillo
Tiistai 9.7. kello 16:00-20:00
Keskiviikko 10.7. kello 16:00-20:00

Perjantaina ja lauantaina ei ennakkorannekkeenvaihtoa.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti ei kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Tapahtuman ikärajaa noudatetaan festivaalialueella. Mikäli ikää ei voida todentaa, evätään henkilöltä pääsy alueelle, vaikka hänellä olisi pääsylippu tapahtumaan.

Alaikäiset henkilöt jotka ovat erheellisesti saaneet haltuunsa tapahtumarannekkeen, menettävät tämän rannekkeensa ja heidät poistetaan alueelta välittömästi. Tarvittaessa asiasta otetaan yhteys myös viranomaisiin. Tällaisissa tilanteissa lipusta ei makseta rahoja takaisin.

Yli 70-vuotiaat asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan tapahtumaan maksutta. Tapahtuman Senioripoppaajaksi tulee kuitenkin ilmoittautua ennakkoon, sillä senioripoppaajille on varattu vain rajallinen määrä lippuja. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella, ja ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse ennen festivaalia.

Yhteydenottolomake

Yhteistyökumppanit