Saapuminen

Suomipop-festivaali järjestetään Kuusisaaressa, Oulussa 11.-13.7.2024. Tapahtuma-alueelle on hyvät kulkuyhteydet ja sijaitsee pienen kävelymatkan päässä Oulun keskustasta. Tapahtuman pääsisäänkäynnin osoite: Raatintie 7, 90100 Oulu.

Huomioithan matkan varrella lähiasukkaat; käyttäydy asiallisesti ja vie roskat mennessäsi roskiin. Kadunvarret ja pusikot eivät ole käymälöitä, tapahtuma-alueella sekä sen läheisyydestä löytyy tilapäisiä vessoja.

Suomipop Festivaalin järjestäminen Oulun Kuusisaaressa aiheuttaa tilapäisiä liikennejärjestelyitä.

Tiedoitamme niistä lisää toukokuun aikana.

Suomipop Festivaalin alue on helposti saavutettavissa kevyellä liikenteellä. Alueelle pääseekin helposti kävellen tai pyörällä.

Polkupyörille löytyy oma polkupyöräparkki, johon voit jättää pyöräsi omalla vastuulla. Sähköpotkulaudoille löytyy samasta parkista yleinen parkki.

Oulun seudun liikenne tulee lisäämään liikennettä Oulun seudun paikallisliikenteeseen Suomipop Oulu Festivaalin takia. Lisätietoa lisävuoroista tulossa myöhemmin.

Oulun seudun liikenteessä oman bussimatkan voit maksaa pankkikortin lähimaksulla tai mobiililompakolla (Google Pay tai Apple Pay). Oman ja kaverin matkan voi maksaa Waltti-mobiilisovelluksella.

Tapahtumalla ei ole erillistä asiakasparkkia.

Parkkipaikkoja autolle löytyy runsaasti Oulun keskustasta: www.oulunpysakointi.fi, josta on lyhyt kävelymatka tapahtuma-alueelle.

Juna on huoleton ja vihreä tapa matkustaa Suomipop Festareille. Muista napata junalippu ajoissa, niin pääset aloittamaan festaritunnelman jo matkalla. Tutustu aikatauluihin VR:n nettisivuilla.

VR Matkahaku

Juna-asemalta ja linja-autoasemalta on alueelle on vain alle 2km. Parkkipaikkoja autolle löytyy runsaasti Oulun keskustasta: www.oulunpysakointi.fi.

Yhteistyökumppanit