Palvelut ja tilat

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

Tapahtuma-alueen portit sijaitsevat Lutakonaukion paviljongin puoleisessa päässä ja Sataman ja Satamapuiston puoleisessa päädyssä. Alueella on kaksi festivaalilavaa, useita myyntipisteitä, wc-alueet, hengailualue sekä vip-alue ja erillinen vip-terassi.

Tapahtuma-alueelle on kaksi porttia: Pääportti, joka sijaitsee Sokos Hotel Paviljongin puoleisessa päässä aluetta sekä Jyväskylä -portti, joka sijaitsee Sataman parkkipaikalla.

Löytötavarat toimitetaan Pääportin narikkaan. Tapahtuman jälkeen löytötavarat toimitetaan Jyväskylän löytötavarapalveluun, josta niitä voi kysyä keskiviikosta alkaen.

Tapahtuma-alueella on kaksi narikkaa. Pääportin narikka sijaitsee viistosti portilta katsottuna Paviljongin luona. Jyväskylä-portin narikka sijaitsee lipunmyyntipisteen vieressä.

Narikan hinta on 3 euroa. Narikassa käynnin hinta on 3 euroa/kerta.

VIP-asiakkaille Narikka on ilmainen.

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovie’ssa sekä nettisivuilla www.suomipopfestivaali.fi. Myös media kuvaa festivaaleilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä. Omalla puhelimella kuvaaminen sekä niin sanotut ”pokkarikamerat” ovat tapahtuma-alueella sallittuja.

Suomipop Jyväskylän viralliset hashtagit ovat #suomipopjyväskylä ja #suomipopkaupunki

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€ 

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Festivaalialueella on eri palautuspisteitä, joihin tölkkejä voi palauttaa. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle. 

HUOM! Pantti ei ole käytössä ruokamyyntipisteissä. 

Yhteistyökumppanit