Palvelut ja tilat

Suomipop Festivaali Jyväskylä järjestetään Lutakonaukiolla ja sen lähiympäristössä. Lähin osoite tapahtumalle on Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä.

Tapahtuma-alue on kokonaan anniskelualuetta, ja omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

Tapahtuma-alueelle on kaksi sisäänkäyntiä, toinen Paviljongin luota Messuaukiolta, toinen Sataman päädystä. Alueella on kaksi festivaalilavaa, useita myyntipisteitä, wc-alueita, hengailualue sekä vip-alue ja vip-terassi. Hengailualueelta löytyy myös Radio Suomipopin ohjelmalava ja lounge, sekä istumapaikkoja.

Aluekartta julkaistaan mahdollisimman pian!

HIISI Taproom on tänä kesänä osa Suomipop Festivaalia! Festarialueelta on oma HIISI-portti suoraan HIISIin, jossa voit nauttia hiisin hyviä festariannoksia uskollisesti omaan tyyliin tehtynä.

Tarjolla annoksia siikliperunasta bao buneihin ja salaatista fish & chipsiin.  Ruoan saa myös mukaan, sen sijaan Taproomin oluita voi nauttia joko Taproomissa sisällä tai ostaa ne erikseen festivaalialueen HIISI-pisteeltä.

HIISI Taproomissa pääsee myös paikallisoluen pikakurssille neljän oluen maistelumenun kautta. Kysy lisää henkilökunnalta!

Tapahtuman aikana löytötavarat toimitetaan pääportin narikkaan Messuaukiolle. Tapahtuman jälkeen löytätavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun.

Molemmilla sisäänkäynneille on oma narikka, jonka hinta on 3 €/kerta. Myös käynti narikassa kesken päivän maksaa 3€. VIP-asiakkaille narikka on ilmainen.

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovie’ssa sekä nettisivuilla www.suomipopfestivaali.fi. Myös media kuvaa festivaaleilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä. Omalla puhelimella kuvaaminen sekä niin sanotut ”pokkarikamerat” ovat tapahtuma-alueella sallittuja.

Suomipop Jyväskylän viralliset hashtagit ovat #suomipopjyväskylä ja #suomipopkaupunki

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen alueella on kielletty turvallisuus- ja hygieniasyistä. Voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipulla.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy omat roska-astiat.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Suomipop Jyväskylässä on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja.

Royal Grill
Festarit, ystävät, hyvä fiilis ja hyvä ruoka! Kun kysytään yleisintä ja tunnetuinta tapahtumaruokaa vastaus on usein makkaraperunat. Royal Grill on tapahtumaruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyy makkaraperunat ja mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla; lihalla, kanalla tai seitanilla. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää kaikkia Royal Grillin herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!

Valikoimasta saatavilla: G, L ,V

Burger Beast
MMMMRRR!! Poppamiehen Burger Beast Food Truck lyö tiskiin sellaiset burgerit, että juhlinta ei pysähdy ja makuhermot kiittävät. Poppamiehen kastikkeet, perunabriossisämpylä sekä artesaaniburgerin täydentävä Black Angus pihvi tai HK Vihreät Vegepihvi. Valikoimassa klassikoksi muodostunut Juustoburger, tuhti BBQ-pekoniburger, lihaisa Pulled pork burger ja tulisen ystäville Chiliburger. Burgerit saatavilla kasvispihvillä sekä vegaanisina versioina!

Valikoimasta saatavilla: G, L, V, VL

Street Pitas Food Truck
Street Foodia välimerellisillä tuulahduksella! Pienleipomon artesaanipitoja Black Angus kebabilla, kanakebabilla, seitankebalilla tai falafefillä. Valitsemasi täytteiden lisäksi tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet. Nyt uutuutena Combo, pita valitsemallasi kahdella täytteellä. Annokset saatavilla kevyemmin salaattien muodossa.

Valikoimasta saatavilla: G, L, M, V

Kanavaanari
Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kanavaanari tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia. Maukas kanahampurilainen Originaalina tai siipikastikkeella höystettynä. Kevyempää ruokaa saatavilla raikkaan kanasalaatin muodossa. Fried Chicken Plate sisältää kaikkia kanatuotteita ja ranskalaisia. Fried Chicken Plate on saatavana myös isompana jaettavana kokona.

Valikoimasta saatavilla: G, L, M

Premium Asian Foods
Autenttisia aasialaisia herkkuruokia perinteiseen tapaan. Annokset riisillä tai nuudeleilla, kanan tai tofun kera, kasviksia unohtamatta!

Valikoimasta saatavilla: G, L, M, V

Butcher’s Hot Dogs
New Yorkin katukeittiöistä inspiroituneita gourmet hodareita. Vuosien saatossa hioutunut menu tuo valikoimaan erilaisia tuunattuja ”kuumia koiria”. Premium hodarit pehmeällä sämpylällä, lihaisalla Aitonakilla, porsaankyljellä tai Vihreät vege pulledilla lisukkeiden kera. Uutuutena kasvisvaihtoehto Original Veggie.

Valikoimasta saatavilla: L, M, V

Burger Street
Burger Street tarjoilee maukkaita hamppareita! Perunabriossisämpylä sekä artesaaniburgerin täydentävä Black Angus pihvi tai HK Vihreät Vegepihvi. Valikoimasta löytyy klassikoksi muodostunut Juustoburger, tuhti BBQ-pekoniburger, tulisen ystäville Chiliburger tai kasvisvaihtoehtona Vegeburger!

Valikoimasta saatavilla: G, L, V, VL

El Mexican
Meksikolaisia makuja burritojen ja nachojen muodossa. Suussa sulavat burritot valitsemallasi täytteellä; Citrus Chicken, Chipotle Beef tai Citrus Beanit. Täytteiden lisäksi autenttiset lisukkeet kruunaavat burritohetken. Vaihtoehtoisesti tarjolla rouskuvia nacholautasia lihalla, kanalla tai beanitilla. Nachot tarjoillaan guacamolen, salsan ja juustokastikkeen kera. Isompaan nälkään Combona, burrito + nachot. Vamos!

Valikoimasta saatavilla: G, L, V

Hiisi Taproom
HIISI Taproom palvelee festarialueella ja festarialueelta! Hiisin hyviä ruoka-annoksia uskollisesti omaan tyyliin tehtynä. Tarjolla annoksia siikliperunasta bao buneihin ja salaatista fish & chipsiin. Etsi tapahtuma-alueelta HIISI-portti ja käy peremmälle syömään/juomaan. Ruoan voit hakea myös mukaan!
Valkoimasta saatavilla: L, G, V

Yhteistyökumppanit