Palvelut ja tilat

LISÄTIETOA SUOMIPOP FESTIVAALISTA 2024 TULOSSA MYÖHEMMIN!

Jyväskylän Suomipop narikka palvelee asiakkaita pääportin vieressä sekä 2. portilla. Narikasta löydät myös löytätavarat.

Narikka ja käynti narikassa kustantavat 4 €.

Löytätavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Suomen löytötavaratoimistoon.

Suomipop Festivaali Jyväskylä järjestetään Lutakonaukiolla ja sen lähiympäristössä. Lähin osoite tapahtumalle on Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä.

Tapahtuma-alue on kokonaan anniskelualuetta, ja omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

 

Suomipop Jyväskylän alueelta löytyy latausasemia, joilta voit vuokrata matkalaturin eli powerbankin.

Aloita lataamalla sovellus osoitteesta www.lectogo.com/app.

1. Etsi asema ja skannaa aseman QR-koodi.
2. Ota powerbank ja lataa puhelimesi.
3. Lataus valmis? Palauta powerbank latausasemaan

Hinta: 5€ / tunti

Jos virtapankkia ei palauteta, sinulta veloitetaan 50€.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen support@lectogo.com 

Suomipop Jyväskylässä on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja.

Royal Grill

Festarit, ystävät, loistofiilis ja hyvä ruoka! Royal Grill on festariruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyvät kuninkaalliset makkaraperunat sekä mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla: liha, kana ja vege. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää Royal Grillin kaikkia herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!

Makkaraperunat G, L

Kebabsetti G, L

Kanakebabsetti G, L

Seitansetti V, L

Specialsetti L,  saatavilla G

 

Burger Supreme 

Burger Supremesta saat käsityönä valmistettuja herkkuburgereita, jotka saavat makunystyräsi tanssimaan riemusta. Salaisuus piilee herkullisessa perunabriossissamme, joka kätkee sisäänsä mehukkaan naudanliha- tai kasvispihvin, täydellisesti tasapainotetut kastikkeet ja tietysti tuoreet kasvikset. Makuhermojasi hellivät yhdistelmät jättävät unohtumattoman vaikutuksen!

Juustoburger VL, saatavilla G, L 

Chiliburger VL, saatavilla G, L 

BBQ-pekoniburger VL, saatavilla G, L 

Vegeburger VL, saatavilla G, L v

Kariniemen Kot Spot 

Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kot Spot tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia hampurilaisina, salaatteina ja combolautasina. Hampurilaisia originaalisti tai mausteisemmin, kevyt kanasalaatti ja itselle tai jaettavaksi tarkoitetut Fried Chicken Plate ja Double Chicken Box. 

Original Chicken Burger VL, G, L

Spicy Chicken Burger VL, saatavilla G, L 

Fresh Chicken Salad G, M 

Fried Chicken Plate G, M 

Double Chicken Box G, M

 

El Mexican

Meksikolaisia makuja burritojen ja nachojen muodossa! Suussa sulavat burritot valitsemallasi täytteellä: Citrus Chicken, Chipotle Beef tai Citrus Beanit. Vaihtoehtoisesti tarjolla rouskuvia nacholautasia lihalla, kanalla tai beanitilla. Nachot tarjoillaan guacamolen, salsan ja juustokastikkeen kera.

Citrus Chicken VL

Chipotle Beef VL

Citrus Beanit VL, saatavilla V

Nachot; jauheliha (VL, G), Kana (VL, G)

Nachot & Salsa (sis. juustokastike)

Burritos & Nachos

 

Street Pitas

Street foodia välimerellisellä tuulahduksella! Pienleipomon artesaanipitoja täytettynä kebabilla, kanakebabilla, seitankebabilla tai falafelilla. Raikkaat ja tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet. Annokset saatavilla myös salaatteina.

Meat kebab L, saatavilla G, M

Kanakebab L, saatavilla G, M

Falafel L, saatavilla G, M, V

Seitankebab L, saatavilla M, V

 

Premium Hot Dogs  

New Yorkin katukeittiöistä inspiroituneita gourmethodareita. Vuosien saatossa hioutunut menu tuo valikoimaan erilaisia tuunattuja ”kuumia koiria”. Premiumhodarit pehmeällä sämpylällä, lihaisalla HK-Aitonakilla, porsaankyljellä tai vegepulledilla lisukkeiden kera. Uutuutena kasvisvaihtoehto Original Veggie. 

Original L, M 

Meat House L, M 

Big Bacon L, M 

Butcher L, M 

Original Veggie L, M, V

 

Pom pom

Tervetuloa herkkusuut! Nämä ranskalaiset eivät ole vain perunoita – ne ovat makumatka herkullisuuden ytimeen. Tule nauttimaan rapsakoista ja mehevistä perunoista, jotka valmistetaan intohimolla laadukkaista raaka-aineista. Tarjoilemme Dutch fries -annoksia suussa sulavien kastikkeiden kera. Cheesy Fries G

Jalapeno Cheddar Fries G, L, saatavilla V

Chili Fries G, L

Garlic Fries G, L, saatavilla V

Yhteistyökumppanit