Palvelut ja tilat

Aluekartta ”välilehden” nimi -> Tapahtuma-alue
Suomipop Festivaali Jyväskylä järjestetään Lutakonaukiolla ja sen lähiympäristössä. Lähin osoite tapahtumalle on Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä.

Tapahtuma-alue on kokonaan anniskelualuetta, ja omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

Tapahtuma-alueelle on kaksi sisäänkäynti, toinen Paviljongin luota Messuaukiolta, toinen Sataman päädystä. Alueella on kaksi festivaalilavaa, useita myyntipisteitä, wc-alueita, hengailualue sekä vip-alue ja vip-terassi.

 

Festivaalialue Lutakonaukiolla on helppokulkuista tasaista asvalttialuetta. Pyörätuolilla liikkuville asiakkaille on rakennettu pyörätuolikatsomo. Alueella on myös esteettömiä invaWC tiloja. 

Inva taksilla on mahdollista päästä portin läheisyyteen Uno Savolankadulle, josta kulku alueelle on helppoa. Tapahtumalla ei ole erikseen omia invaparkkipaikkoja.  Alueella on levähdyspaikkoja kulkuväylien varrella.  

Pyörätuolilippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, joilla on jokin rajoite, esimerkiksi kehitys- tai näkövamma, ostavat tavallisen lipun. Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajaa päivittäisiin toimiinsa tarvitsevat asiakkaat voivat ottaa avustajan mukaan tapahtumaan. Avustaja ei tarvitse erillistä lippua eikä hän saa ranneketta, vaan hänen tulee kulkea avustettavan henkilön kanssa samaan aikaan festivaalialueella. Avustajakortin, vammaiskortin, näkövammaiskortin tai ystäväpassin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä mutta ei ole pakollista. Tulette vain lipunvaihtopisteeseen yhtä aikaa.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajaa, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukaan tapahtuma-alueelle ja VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan kuulu avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä Messuaukiolta, vastapäätä tapahtumaporttia.

Esteettömyys- ja saavutettavuusasioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tapahtumat@nelonenmedia.fi  

Tapahtuman aikana löytötavarat toimitetaan pääportin narikkaan Messuaukiolle.

Molemmilla sisäänkäynneille on oma narikka, jonka hinta on 4 €/kerta. Myös käynti narikassa kesken päivän maksaa 4€. VIP-asiakkaille Narikka on ilmainen.

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovie’ssa sekä nettisivuilla www.suomipopfestivaali.fi. Myös media kuvaa festivaaleilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä. Omalla puhelimella kuvaaminen sekä niin sanotut ”pokkarikamerat” ovat tapahtuma-alueella sallittuja.

Suomipop Jyväskylän viralliset hashtagit ovat #suomipopjyväskylä ja #suomipopkaupunki

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen alueella on kielletty turvallisuus- ja hygieniasyistä. Voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipulla.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme uudistaneet myös kierrätystoimintaamme. Tapahtumassa on uusitut kierrätyspisteet sekä selkeät kyltitykset, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtumassa kierrätetään energia-, lasi-, metalli-, bio- ja pahvi/kartonkijätteet. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy omat roska-astiat. Kaikkien kierrätyspisteiden yhteydessä on käsien desinfiointimahdollisuus.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Yhteistyökumppanit