Liput ja sisäänpääsy

SUOMIPOP FESTIVAALIN 2024 LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ!

Suomipop Festivaalin viralliset lipunmyyntikanavat ovat Tiketti ja Lippupiste.fi!

Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää täältä.

On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä.  Tapahtumajärjestäjä ei vastaa muissa kanavissa ostetuista ja myydyistä lipuista, kuten esimerkiksi yksityisiltä henkilöiltä ostetuista lipuista. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lippu olisi hankittu hyvässä uskossa.

Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Mikäli tapahtuma myydään ennakkoon loppuun, ei portilla luonnollisesti ole enää lippuja myytävänä. Lippuja ei vaihdeta tai palauteta takaisin muuta kuin tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä.

Mikäli et pääsekään osallistumaan Jyväskylän Suomipop Festivaaliin, on lipun turvallinen myynti mahdollista Tiketin ja Lippu.fin jälleenmyyntikanavissa. Voit myydä lippusi alkuperäisen ostopaikan mukaan joko  Tiketin LiputOn – tai Lippu.fin FanSALE -palvelussa.

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi. Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteessä, jolloin pääsysi tapahtuma-alueelle sujuvoituu.

Ennakkorannekkeenvaihto- ja rannekkeenvaihtopisteiden aukioloajat ja sijainnit päivitetään tälle sivulle kesäkuussa 2024.

Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta ei voi ranneketta noutaa. Huomioittehan, että ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.

Rannekkeen haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä.

Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Tarkistathan siis jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Tarkistathan vaihtotilanteessa myös VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle. 

Kaikki VIP-liput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi ja VIP-passeiksi tapahtuman sisäänkäynneillä.

Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta ei voi ranneketta ja passia noutaa. Huomioittehan, että ranneke ja passi ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.

Rannekkeen ja passin haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta ja passia portilla näyttämällä.

Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa vahingoittuneita, hajonneita tai kadonneita rannekkeita tai VIP-passeja. Tarkistathan vaihtotilanteessa rannekkeen, VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa kadonneita rannekkeita tai VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

 

 

Tapahtumaan voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä ja -sovelluksilla. Niillä voi maksaa vain tavallisia pääsylippuja. Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa VIP-lippuja, karavaanilippuja tai muita majoituslippuja. Kulttuurisetelit- ja sovellukset ovat henkilökohtaisia ja niillä voi ostaa lipun vain itselleen, ei muille.

Kultturiseteleillä ja -sovelluksilla ei voi maksaa tapahtuman porteilla. Kulttuurisetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineinä pääsääntöisesti Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä ja R-Kioskeilla.

Tiketin myyntipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisetelit ja -sovellukset:

 • ePassi
 • Smartum Saldo -kortit
 • SmartumPay / Smartum mobiilimaksu
 • Smartumin liikunta ja kulttuuriseteli (ei liikuntaseteli. Ei käy R-kioskeilla)
 • Ticket Virike / Mind and Body -kortti (Edenred)
 • Edenred/Ticket Duo -kortit
 • Tyky+ -setelit (Ei Tyky vain liikuntaan. Ei käy R-kioskeilla)
 • Eazybreak

Lippu.fi:n toimipisteissä käytvät seuraavat kulttuurisovellukset

 • Smartum Saldo Mobiili
 • Ticket Mind & Body
 • Ticket Duo
 • Edenred
 • Eazybreak
 • ePassi

Tapahtuma on K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi passilla, ajokortilla tai kuvallisella henkilökortilla. Valitettavasti alle 18-vuotiaat eivät voi osallistua tapahtumaan edes huoltajan kanssa.

Yli 70-vuotiaat asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan tapahtumaan maksutta. Tapahtuman Senioripoppaajaksi tulee kuitenkin ilmoittautua ennakkoon, sillä senioripoppaajille on varattu vain rajallinen määrä lippuja. Ilmoittautuminen tapahtuu  GEST- lomakkeella. Lomakkeeseen pääset TÄSTÄ .Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse ennen festivaalia.

Yhteydenottolomake

Yhteistyökumppanit