UKK

Suomipop Festivaalit juhlitaan taas Jyväskylässä Lutakonaukiolla ja Oulun Kuusisaaressa 15.-17.7.2021. Meillä on tilaa juhlia väljästi, ja pääset nauttimaan festaritunnelmasta täydellä sydämellä vihdoin livenä. Yleisömäärää rajoitetaan tapahtumassa.  Viime kädessä turvallisuus on kiinni meistä jokaisen omista valinnoista, joten kehotamme kaikkia asiakkaitamme vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen. 

Tapahtumassa noudatetaan sen hetkisiä viranomaisohjeita ja tehdään teille juhlijoille turvallinen festivaaliympäristö, jossa voitte nauttia kesän parhaasta tapahtumasta joka osa-alueella. 

Tapahtuman hygieniaan panostetaan tapahtumassa valtavalla tavalla, kerromme näistä toimista vielä tarkasti lähempänä tapahtumaa. 

Kerromme teille paljon tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa tapahtuman nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis kanavalla ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festivaalielämykseen!  

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. 

Jos festarikesä ei kutsu sinua tänä vuonna, ja sinulla on lippu hallussa, voit siirtää tämän tai viime kesän lippusi 2022 lipuksi lippukauppasi kautta. Kiitos että säilytät lippusi, niin voimme tavata taas kesällä 2022 Suomipop Festivaalin merkeissä!

Suomipop Jyväskylän tai Suomipop Oulun lipun siirtoon on nyt auki. Huomaathan, että aiempi lippusi mitätöityy vaihdossa, eikä ole enää voimassa. Suomipop Festivaalin lipun siirto tulee olla tehtyinä 20.6.2021 klo 23.59 mennessä.

Tarkistathan mistä lippukaupasta olet pääsylippusi ostanut ja toimit ohjeiden mukaisesti:

LIPPUPISTE:

  • Mikäli haluat vaihtaa lippusi vuodelle 2022, lähetäthän viestiä otsikolla ’Lippuvaihto” ja ”Tapahtuman nimi” osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi.
  • Kerro viestissä tilausnumerosi ja yhteystietosi. Mikäli sinulla ei ole tiedossa tilausnumeroa, toimitathan meille kuvan lipustasi.

TIKETTI

  • Vaihda lippusi vuoden 2022 lippuun päivityslomakkeella www.tiketti.fi/paivitalippuja
  • Syötä lipun koodi ja yhteystiedot, valitse vuoden 2022 lippu.
  • Saat uuden lipun pdf:nä sähköpostiisi

Mikäli et halua siirtää lippuasi vuodelle 2022 vaan haluaisit kokonaan palauttaa lippusi, on sekin mahdollista!
Lipunpalautus linkit ovat nyt auki ja saat tapahtumalipusta rahasi takaisin. Suomipop Festivaalien lippujen palautus tulee olla tehtyinä 20.6.2021 klo 23.59 mennessä.
Tarkistathan minkä lippukaupan kautta olet ostanut pääsylippusi Suomipop Jyväskylään tai Suomipop Ouluun ja klikkaat näistä linkeistä lisäohjeita!

 

Jos olet voittanut liput tapahtumaan, lippusi käy tapahtumassa 2021. Mikäli et ole vielä vastaanottanut lippuasi, saat sen sähköpostiin toukokuun 2021 loppuun mennessä.  

Mikäli tapahtuma jouduttaisiin viranomaismääräyksestä tänä vuonna perumaan, niin lipun ostaneet voisivat tässä tapauksessa pitää lippunsa ja tulla tapahtumaan ensi vuonna 2022 tai palauttaa lippunsa ja saada rahansa takaisin. 

Festarin voimassaoleva 2020 lippu käy tapahtumassa 2021 sellaisenaan, eikä vaadi sinulta mitään toimia. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn sinä tapahtumapäivänä, johon olet edellisenä vuonna lipun ostanut. Tervetuloa tapahtumaan!

Voimassaolevalla lipulla tarkoitetaan sitä, että jos tekee palautuksen tai siirron vuoden 2022 lipuksi, kyseinen 2020 lippu mitätöityy, eikä se käy tämän jälkeen enää tämän vuoden tapahtumassa.

Yhteistyökumppanit