Palvelut ja tilat

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme uudistaneet myös kierrätystoimintaamme. Tapahtumassa on uusitut kierrätyspisteet sekä selkeät kyltitykset, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtumassa kierrätetään energia-, lasi-, metalli-, bio- ja pahvi/kartonkijätteet. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy omat roska-astiat. Kaikkien kierrätyspisteiden yhteydessä on käsien desinfiointimahdollisuus.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Kiertotalouden vastuullinen ja paikallinen osaaja Haurun jätehuolto toimii Oulun Suomipop Festivaaleilla

Hauru huolehtii tapahtuman jätehuollosta. Hauru on paikallinen oululainen kiertotalouden innovatiivinen toimija, jonka palvelutarjontaan lukeutuvat kokonaisvaltaiset jätehuolto-, vaihtolava- sekä viemärihuoltopalvelut. Tärkeimmäksi arvoksi toiminnassamme nousevat vastuullisuus ja alan eteenpäin vieminen – meillä on Oulun vähäpäästöisimmät jäteautot ja olemme kulkeneet biokaasulla jo vuodesta 2018. Tule siis sinäkin tekemään kanssamme huomisen ympäristöstä entistä puhtaampi! Lisätietoa Haurun jätehuollosta löydät täältä.

Festivaalin aikana löytötavaroita voi kysyä narikasta. Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelulle seuraavana tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä. Löytötavaratiedustelut 0600 41006.

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€ 

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Festivaalialueella on eri palautuspisteitä, joihin tölkkejä voi palauttaa. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia.

Tapahtuma-alueella on pyörätuolikoroke, ja alueella on melko helppo kulkea pyörätuolilla. Alueella on erilliset invavessat.

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi. Alueella on inva-wc:t. Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

Esteettömyysasioissa yhteyttä voi ottaa: festivaalit(at)nelonenmedia.fi

Sisääntulon yhteydestä löytyy narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen. Narikan hinta on 3 € / käynti ja sen aukioloajat ovat:

Torstai 15.7. 15.00-00.30

Perjantai 16.7. 14.00-00.30

Lauantai 17.7. 14.00-00.30

Narikka sulkeutuu heti alueen tyhjennyttyä.

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #suomipopOULU

Kuvaaminen ja taltiointi

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

SUOMIPOP OULU RUOKAMAAILMAT 2021

Tänäkin vuonna Suomi Pop Festivaaleille syödään hyvin!

Oulun SuomiPop Festivaali tarjoaa heinäkuun Pop-kansalle street foodia sekä Suomen suosituimpia festivaaliruokia. Monipuolinen valikoima takaa makuelämykset koko festareiden ajan ja pitää nälän poissa fiiliksen tieltä. Tarjolla takuulla herkullisia suomalaisia perinnemakuja The (G)Rillistä, täyttäviä burgereita Burger Beastista tai kanaherkkuja Kariniemen Kanavaanari -Food Truckista. Street foodien kuninkaalliset Suomen parhaat hodarit tarjoilee Butcher’s Gourmet Hot Dogs -Food Truck. Raikkaita Välimeren makuja Street Pitas -Food Truckista tai Meksikon tuulia El Mexican Muchos Nachos -Food Truckista.

 

Poppamiehen Burger Beast

Suuren suosion saavuttanut burgerikunkku, saapuu moottori jyristen paistamaan mehevimmät ja maukkaimmat burgerit mitä on Oulun seudulla nähty! Poppamies Burger Beast kokkaa festareiden hoteimmat, BBQ-kastikkeilla höystetyt artesaaniburgerit Black Angus pihvillä tai vegaanisella falafel-pihvillä paikallisen Meriläisen leipomon briossin väliin. Burger Beastin listalta löytyy mm. Habaneroburgeria, Juustoburgeria, Vegeburgeria ja tottakai BBQ-pekonibugeria. Tätä ei kannata missata!

(laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

 

Kanavaanari -Food Truck

Kanavaanari on kulkenut pitkän matkan tarjotakseen Kariniemen kotitilojen 100 % kotimaiset kanaherkut Oulun juhlakansan iloksi! Kanavaanari ruokkii nälkäisen juhlakansan raikkailla salaateilla ja ruokaisilla kanaburgereilla. Isompaan nälkään ja suuremmille seurueille food truckkimme tarjoilee kana-finger-foodia talon omilla kastikkeilla! Kanavanaari pelastaa kanannälkäiset ja saattaa aiheuttaa päätöntä menoa!

(laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

 

Street Pitas -Food Truck

Aitoa katuruokaa eteläisestä Euroopasta! Välimeren suunnalta makumaailmansa ammentava Street Food – food truck kurvaa Ouluun ruokkimaan läheltä ja kaukaa saapuvat nälkäiset festarivieraat. Pienleipomon ihana pitaleipä täytettynä Black Angus Kebabilla, kanakebabilla tai käsintehdyillä falafeleilla. Valitsemasi täytteen lisäksi tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet maistuvat niin tuoreille, että Välimerellinen tuulahdus saattaa osua sinuunkin. Kevyemmän ruuan tarpeessa loihdimme myös salaatteja raikastamaan päivääsi!

(maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia)

 

El Mexican Muchos Nachos -Food Truck

¡Ola! Festarikansan suosikki El Mexican Muchos Nachos- Food truck saapuu heinäkuiseen Ouluun tarjotakseen Meksikon katuruokaherkut festarikansalle. Isommallekin porukalle helposti jaettavaksi maittavan rouskuvat nacho-lautaset tuhtien täytteiden, itse tehdyn pico de gallon ja maistuvien salsojen kera. Meidän Meksikon herkut saattavat saada tanssijalkaasi vipinää. ¡Vamos!

(maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia)

 

Butcher’s Gourmet Hot Dogs -Food Truck

Butcher’s Gourmet Hot Dogs katuruokarekkamme on saapunut Ouluun ja tarjoilee mahukkaat Amerikan hodarit katuruoka-twistillä. Butcherin hodarit eivät ole mitä tahansa nakkisämpylöitä! Päivitetyissä premium-hodareissa perusnakki on korvattu lihaisalla Aitonakilla ja sämpylänä on ihana pienleipomon sämpylä. Näitä festariherkkuja voi tuunata oman mielen mukaan keittiömme omilla kastikkeilla sekä raikkailla kansainvälisillä mauilla – lopputuloksena Suomen parhaita Hot Dogeja Suomen parhaan musiikin kanssa nautittavaksi.

(laktoositonta ruokaa ja maidottomia annoksia)

 

The (G)rilli

Myöskään perinteisen festariruoan ystäviä ei olla unohdettu. Yli 15 vuoden kokemuksella Suomen kiistatta parhaat festariruoat! The (G)rilli paistaa tänäkin vuonna maukkaita makkaraperunoita, kebabsettejä ja kanasettejä. Meillä grilli on kuumana aamuvarhaisesta yömyöhään!

(gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa)

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan kävelle tai julkisilla. Alueen välittömässä läheisyydessä ei ole järjestettyä autoparkkia. Polkupyörille löytyy oma polkupyöräparkki, johon voit jättää pyöräsi omalla vastuulla.

Juna-asemalta ja linja-autoasemalta on alueelle on vain alle 2km. Parkkipaikkoja autolle löytyy runsaasti Oulun keskustasta: https://oulunpysakointi.fi.

Otaxin taksitolppa sijaitsee alueen välittömässä läheisyydessä ja tarjoaa taksipalveluita tapahtumasta poistuville. Lisätietoja Otaxista saat täältä.

Yhteistyökumppanit