Palvelut ja tilat

Tapahtuma-alue avoinna:

TO kello 16:00 – 00:30
PE kello 15:30 – 00:30
LA kello 14:45 – 00:30

Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti avoinna:

TO kello 15:30 – 23:00
PE kello 15:00 – 23:00
LA kello 14:15 – 23:00

Narikka avoinna:

TO kello 15:30 – 00:30
PE kello 15:00 – 00:30
LA kello 14:15 – 00:30

Tapahtuma-alueen kartta vuodelle 2024 julkaistaan myöhemmin!

 

Festivaalialueen sisäänkäynnillä pääporteilla on maksullinen narikka, johon voit jättää tavaroitasi säilytykseen. Narikan hinta 3€ / käynti.

Tapahtuman aikana löytötavarat toimitetaan narikkaan.

Narikka avoinna:

TO kello 15:30 – 00:30
PE kello 15:00 – 00:30
LA kello 14:15 – 00:30

 

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan akkreditoinnin kautta. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti.

Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa. Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #suomipopOULU

Festarialueella ja sen lähiympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat, jotka ikuistavat materiaalia tapahtumajärjestäjän käyttöön. Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavilla sekä nettisivulla. Myös media voi kuvata festareilla erillisellä kuvausluvalla. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, mainitsethan siitä kuvaajalle kuvan ottamisen yhteydessä.

Anniskelualueilla ja myyntipisteissä voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia.

Festivaalin aikana löytötavaroita voi kysyä narikasta.

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€ 

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Festivaalialueella on eri palautuspisteitä, joihin tölkkejä voi palauttaa. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen tapahtumassa on kielletty, ja voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipulla.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Kiertotalouden vastuullinen ja paikallinen osaaja Haurun jätehuolto toimii Oulun Suomipop Festivaaleilla

Hauru huolehtii tapahtuman jätehuollosta. Hauru on paikallinen oululainen kiertotalouden innovatiivinen toimija, jonka palvelutarjontaan lukeutuvat kokonaisvaltaiset jätehuolto-, vaihtolava- sekä viemärihuoltopalvelut. Tärkeimmäksi arvoksi toiminnassamme nousevat vastuullisuus ja alan eteenpäin vieminen – meillä on Oulun vähäpäästöisimmät jäteautot ja olemme kulkeneet biokaasulla jo vuodesta 2018. Tule siis sinäkin tekemään kanssamme huomisen ympäristöstä entistä puhtaampi! Lisätietoa Haurun jätehuollosta löydät täältä.

Meille vastuullisuus on sydämen asia! Suomipop Festivaalit välittävät suuresti jokaisesta festivaalikävijästä, puhtaammasta ympäristöstä sekä tietenkin rakkaasta kaupungistamme  Oulusta.  Hauskanpidon ja kotimaisen musiikin lisäksi arvoissamme korostuvat turvallisuus, ekologisuus ja paikallisuuden tukeminen.

Tutustuthan siis meidän vastuullisuuslupauksimme täältä.

Yhteistyökumppanit